Friday, December 18, 2009

Ibu Hadif’s Giveaway ~ Anugerah Terindah

23 Disember ni genap 2 tahun usia perkahwinan Mr & Mrs K. so, sempena dengan itu, Mrs.k dengan seikhlas hati nak anjurkan contest khas untuk ibu/ummi/mama/mummy bloggers...

Ibu Hadif’s Giveaway ~ Anugerah Terindah ini akan bermula pada, 24 November hingga 18 Disember 2009 jam 1.00 pm.



Meh tengok syarat² nye...


1. Contest ini terbuka kpd Bloggers sahaja.


2. Wajib menjadi follower Mrs. K dan add blog ini dalam bloglist anda.


3. Letak banner seperti di atas kat sidebar anda dan link ke giveaway ini.

4. Tiada had umur anak. Semua boleh join.


5. Sila upload sekeping gambar anak pertama/sulong anda berumur 1 hari. Sila nyatakan nama dan umur anak sekarang.

6. Anak merupakan Anugerah Terindah dari Yang Maha Esa. Nyatakan perasaan anda apabila pertama kali melihat anak dan apakah harapan anda terhadap anak. Entry yang berjaya menyentuh naluri keibuan para juri akan dipilih sebagai pemenang. eceh...

7. Tak perlu karangan yang panjang.. ayat pendek, simple but nice & sweet.

8. Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke blog Ibu Hadif. (no link back will be disqualified)

9. Dah siap semua, sila tinggalkan link entry anda di entry giveaway ini.

10. Pemenang akan ditentukan oleh Juri Profesional yg dilantik sendiri.

Jom ramai-ramai meriahkan Ibu Hadif’s Giveaway... Hadiah yang pastinya menarik menanti anda!!

utk mengetahui lebih lanjut tentang hadiahnya klik sini

Inilah gambar hr pertama Adam dilahirkan

.: sumber kekuatan ummi :.
Ahmad Adam Ramadhan
umur : 3bulan
New born @ 22 ogos 2009
7.53am at hospital putrajaya


Anak merupakan hadiah terindah dari yang Maha Esa . perasaan yang lahir dari hati seorg ibu taktala melihat bayi yang dikandung selama 9 bulan adalah perasaan yang paling indah . ia hadir tanpa dipaksa, apatah lagi disengajakan . kesyukuran yang x terhingga daku panjatkan kpd yg Esa kerana bayi ku selamat walaupun terpaksa melalui kaedah pembedahan . 22 ogos, 7.53 am kedengaran tangisan yang amat dinantikan . syukurlah bayi ku selamat . menitis air mata ini apabila bayi itu ditunjukkan kepadaku . kegembiraan dan kebahagian yang x dapat digambarkan . segala kesakitan yang ditanggung seakan hilang begitu sahaja . hadir satu perasaan yang sangat indah taktala melihat dan menyusui anakku. si kecil yang seakan mengerti kehadirannya dinntikan lena dalam dakapanku .
Tiada apa yang diharapkan dari seorang anak melainkan ingin melihat dirinya membesar dengan sihat dan sentiasa mengingati ibu dan ayahnya . Harapan ummi agar Adam menjadi anak yang soleh . taat pada Allah dan Rasul . Buatlah apa yang diperintahkan oleh Allah, jauhi segala yang dilarang.



Terima kasih yang x terhingga kepada ibu hadif kerana menganjurkan Ibu Hadif’s Giveaway ~ Anugerah Terindah . semoga ibu hadif success dalam dunia blogger .

3 comments:

  1. haii...
    ibu hadif dah terjah...
    gudluck

    ReplyDelete
  2. ummi Adam, adam sebenar lahir 22 okt ke 22 ogos.. hihi.. sori sebab sy beca entry lain tulis 22 ogos.. entry ni 22 okt.. sori bertanya..

    ReplyDelete
  3. mrs. k : thank sudi terjah

    ellis : yang sebenar2 nya lahir 22ogos . sy tersalah tulis . hehehe ... thank sbb alert.

    ReplyDelete