Wednesday, December 30, 2009

"Ceria Si Ayah bersama anak"




contest lagi!!!


Sebenarnya xterlintas pun nak join contest ni . time dok tgah edit2 gambar Adam, tiba2 termuncul 1 pic Adam bersama Abahnya . i2 yg tetiba je meng'join'kan diri dalam contest ni .

Jom layan jap... bersempena dengan en Harry nye bestday bulan 12 Dis nie . Tuan rumah iaitu Pn. FASHA menganjurkan contest ini . kepada sesiapa yang berminat N ada pic2 anak bersama2 abahnya, jom join contest ni .


syarat2 nya :

1. Wajib menjadi follower Fasha dan sposor Pu3zdini (kalo salah sorang dikira tak lengkap ok..)

2. Add link Fasha ke dlm bloglist anda
3. Semestinya MENEPEK banner di sidebar blog kesayangan anda. Banner tersebut hendaklah di link dengan link ini.

4. Sesiapa yg nak join nie kenalah ada blog..klu x mcm mana nak nilai nanti..

5. Umur anak mestilah dari dah pandah senyum hingga 12 tahun..

Cara2 nya :

1. Upload 1 sahaja gambar aksi ceria si suami bersama anak anda.. klu banyak kang juling lak bijik mato mak cik ngan juri2 nak menilainyo..kihkihkih
Upload 1 gambar si ayah dan anak beramai2 pun boleh tp pastikan ianya CERIA..

2. Nyatakan nama si ayah + anak. Nama glamour je tau..x yah pjg@ buat ponek jo jari jemari menaip...hehehe


3. Buat entry tentang contest ini pada blog anda. Dalam blog tersebut mention dan link ke blog Fasha (no link back will be disqualified)


4. Sila tinggalkan comment dan link contest anda HANYA di post entry ini




jeng...jeng..jeng....




jadi, inilah gmbar yg dipertandingkan


Nama ayah : Helmi


Nama anak : Adam


Gambar yg diambil wak2 kitorang cuti kat bukit tinggi


Senang je kan tuk join contest ni . so apa lg, jom la meriahkan contest Tuan Blog ni .

1 comment:

  1. salam ceria..

    saya dah selak blog awk tau..gudluck :)

    ReplyDelete