Sunday, January 31, 2010

CUTEST BABY WITH DIAPERS



salam semua .
sempena tahun baru ni, mama emylia telah menganjurkan satu contest yang diberi tajuk 'cutest baby with diapers' dan sempena tahun baru ni jugak, ummy mengambil keputusan tuk join contest yang dianjurkan oleh mama emylia . setelah ummy menggodek2 gmbar2 adam, ummy terjumpe pic de yang x berbaju dan pakai diapers . hehehe... sangat suka pic ni . nmpak comel je ngan perot de yg bolat 2 .
Ni la chubby kesayangan ummy tuuu ... :

Nama : Ahmad Adam Ramadhan bin Ahmad Helmi Izanee

Lahir pada : 22 ogos 2009 @ 1 Ramadhan 1430H


uols pun msti ada gmbar2 BB uOls yang memakai diapers kan?? so apa lagi, Jomla kita meriahkan contest ni & memeningkan kepala tuan Blog tuk mencari pemenang .
Andai kata uols nak join gak contest ni, sila la klik kat SINI
utk mengetahui syarat2nya .

1 comment:

  1. ok done,sorry lambat terjah..

    mama-emylia.blogspot.com

    ReplyDelete